Fritidsgården Snäckan

Har du tröttnat på att sitta hemma och vill hitta på något?

Snäckan är Gullbrannas egna fritidsgård.
Här finns det möjlighet att spela pingis, airhockey, sitta och snacka, titta på TV, spela Wii-spel och andra spel. I kiosken kan du handla toast och godis om du är sugen.

Har du egna idéer på vad du vill göra så är det välkommet!

Vi träffas i det röda huset på väg ner mot Gullbrannagården,

tisdagar och fredagar mellan klockan 17.00 - 20.00.

Visste du att...

Fritidsgården Snäckan är en barn- och ungdomsverksamhet som drivs av Gullbranna Frikyrkoförsamling med stöd från Halmstads Kommun.
Vi har en anställd fritidsledare och en ideell ledare som är på plats varje öppettillfälle.

Fritidsgården Snäckan har funnits sedan 1988 och har varit öppen vår och höst utan uppehåll sedan dess. Den kom till för att det fanns behov av en mötesplats för ungdomar. Det behovet finns fortfarande kvar och vi fortsätter så länge ungdomarna kommer. Idag är det ca 40 ungdomar inskrivna i närvarolistan. Mellan 15-25 ungdomar besöker fritidsgården vid varje öppettillfälle.

Skulle du som förälder vilja finnas med bland de ideella ledarna, eller bara komma och hälsa på så är du hjärtligt välkommen!

Frågor och information

Rune Vettefors 035 - 463 40